Blogi

Uusimmat blogikirjoitukset löytyvät täältä :
https://innostuchilsta.blogspot.com/

DIY – persoonallista tunnelmaa itse tehdyllä valaisimella

Oman kodin sisustukseen saa persoonallisen leiman itse tehden – vain mielikuvitus on rajana. Joskus täytyy olla luova myös siksi, että saa juuri sellaisen sisustusratkaisun kotiinsa kuin haluaa. Persoonallista tunnelmaa ja valoa saa tuotua kotiin vaikka itse tehdyllä valaisimella.

Habitare 2016 – värejä, viherkasveja, luonnonmateriaaleja ja kotoista tunnelmaa

Tänä vuonna messuilla oli kiinnitetty aiempaa enemmän huomiota messuosastojen sisustamiseen. Osasto toisensa perään oli sisustettu kutsuvaksi ja houkuttelivat astumaan peremmälle. Värejä ja viherkasveja oli käytetty paljon ja useimmat osastot olivat asentaneet jopa kauniin lattian osastollen, ihanaa – hyvästi tylsät messumatot !

Itsetehty sängynpääty

Tee itse persoonallinen sängynpääty – hintakaan ei päätä huimaa. Tämän teet itse muutamalla eurolla, lue lisää !

Sisustetaan ulkona

Trendiväri harmaa on siirtynyt myös sisältä ulos. Tikkrurilan Valtti Plus terassilöljy lupaa ennennäkemätöntä säänkestoa. Kokeillaan miten kelonharmaa väri toimii terassilla.

Heikkona pinnatuoleihin

Vanha tuoli sai uuden elämän pienellä käsittelyllä – hiomakone, kalkkimaalia & vahaa. Ei maalipesua, ei tartuntapohjamaalia. Hiominenkaan ei ole välttämätöntä. Voiko se olla mahdollista – kyllä se voi.

Poikamiehen uusi koti

Myös poikamiehen asunto voi olla samalla kertaa tyylikäs ja miehekäs. Valitsemalla sisustukseen päävärit, joita käyttää asunnossa kautta linjan, kodin ilmeestä tulee rauhallinen ja tyylikäs.

Betonipastalla betoninen pinta

Oletko koskaan kuullut betonipastasta ? Maalista, jolla saa aikaiseksi betonimaisen pinnan, ilman että se painaa yhtä paljon kuin betoni ? Jos pidät betonista materiaalina, tätä kannattaa kokeilla.

Helppoja ideoita kesäterassille ja parvekkeelle

Ensimmäinen kevään lämpöaalto houkuttelee ulos sisustamaan kesäterassia tai – parveketta. Ollaan hetki ihan pihalla ja tehdään unelmasta totta.

Vessan pikapäivitys

Jo pienellä maalimäärällä saa ihmeitä aikaan – pieni ja vanhahtavan oloinen wc-tila koki muutoksen Tikkurilan Tunto Hieno – maalilla !

Tee itse hieno ja uniikki matto!

Oikeanlaisen maton valinta ei aina ole helppoa – mutta joskus sen voi tehdä myös itse. Perustarvikkeet tähän mattoon löytyvät jokaisen kotoa. Anna itsellesi mahdollisuus ja kokeile !

Olohuoneen pöytä pienellä budjetilla

Kun vanha pöytä alkaa kyllästyttämään, ei aina tarvitse ostaa uutta, vaan pöydän voi tehdä myös itse, vaikkapa navetan ovesta.

DIY WC-paperiteline

Tämänkertainen tuunaus ei vaatinut aikaa eikä hermoja.Uusi WC-paperiteline syntyi nopeasti oksanpätkästä ja vanhasta rikkoutuneesta nahkavyöstä.

Tuunaa vaatekaappi !

Ei niin kaunis kaappi, lipasto, senkki tai muu vastaava käyttöesine on helppo tuunata miellyttävämmän näköiseksi – vaikka tapetoimalla.

Räsymattomania

Kun sisustus- ja räsymattomanian yhdistää, syntyy räsymattorahi !

Tunto – Struktuuripinnoitetta seinään

Tuntoa seiniin – viikonlopun maalausurakka odottaa tekijäänsä.

Tuunailua, tuumailua & turkoosinvärisiä unelmia

Alakerran remontti etenee. Lautaseinää, itse tehtyä ja turkoosia väriä.

Valokuvauskärpäsen puraisema!

Sisustusvalokuvauskurssin pyörteissä ihanan Kristan opissa. Tiedossa kuvaamista, kuvankäsittelyä ja laitteiston opettelua.