Hinnasto

Sisustussuunnittelu

Suunnittelu alkaa maksuttomalla tutustumiskäynnillä asiakkaan kotona tai suunnittelukohteessa. Tutustumiskäynnillä kartoitetaan sisustussuunnitelman laajuus, tarpeet ja toiveet. Sisustussuunnitelman hinta määräytyy aina sen laajuuden mukaan.
Sisustussuunnitelman laajuus riippuu aina asiakkaan toiveista ja tarpeista.

Sisustussuunnittelu voidaan toteuttaa joko tuntityönä tai projektikohtaisesti. Tuntityönä hinta 62 €/h, (sis alv). Työ veloitetaan projektiin käytettyjen tuntien mukaan.

Nettikonsultointi: Pienemmissä sisustuspulmissa voit kysyä neuvoa myös sähköpostilla. Täytä yhteystiedot -kohdassa oleva lomake, jossa kuvailet ongelman. Liitä mukaan kuva kohteesta, mielellään useita. Myös mitat ja pohjapiirros voivat olla avuksi. Paluupostissa lähetän ohjeet maksun suorittamisesta, ja kahden vuorokauden sisällä maksusta saat ratkaisuehdotuksen sekä ideakuvia.

Kysy lisää myös muista vaihtoehdoista!

Stailaus

Asunnon myyntistailaus lähtee liikkeelle suunnittelukäynnistä, joka on maksuton. Käynnin perusteella sovitaan kuinka kattava stailaus asuntoon halutaan.

    Stailauskonsultointi: Helppo ja nopea tapa kartuttaa tietoa ja käytännön vinkkejä, kuinka stailata itse oma asunto myyntikuntoon. Käynti sisältää 1-2 h suunnittelua paikan päällä. (1 käyntikerta)  Hinta 200 € (sis alv).  

Myyntistailaus: Stailaus asiakkaan omilla kalusteilla/tekstiileillä:
350 € (sis alv). Sisältää asunnon kartoituksen ja stailaamisen.  Stailauksen toteuttaa CisustusDomo. 

Myyntistailaus tyhjään asuntoon, pyydä tarjous !

Asunnon stailauspaketit myös kiinteistövälitystoimistoistoille ja rakennusyhtiöille. Kysy lisää !

Huonekaluja sekä piensisustusta on mahdollisuus myös vuokrata.